Griekenland als vakantieland

16 januari 2018 Bas Wanrooij

Griekenland als vakantielandIn de komende periode start Griekenland.net met Danique Groeneveld (studente Manager Travel Trade aan de NHTV in Breda) een onderzoek naar het imago van Griekenland als vakantieland.

Als Griekenlandliefhebbers kunnen we natuurlijk niet vaak genoeg naar Griekenland afreizen voor een vakantie, maar kennen we eigenlijk wel alle mogelijkheden die er zijn? Zou je in Griekenland kunnen of willen wintersporten en wat zijn de mogelijkheden naast zon, zee en strand voor je vakantie?

Imago Griekenland als vakantieland

In de afgelopen weken is de enquête gemaakt en op de Vakantiebeurs in Utrecht uitvoerig getest met bezoekers van het grootste reisevenement van Nederland. De uitkomsten waren positief en inmiddels staat de enquête voor het onderzoek online. We verwachten in mei de resultaten te kunnen delen en zijn erg benieuwd naar de uitkomsten. Als je deelneemt aan het onderzoek en de enquête invult maak je bovendien kans op één van de twee Griekenland.net vakantiepakketten.

Griekenland het hele jaar door als vakantiebestemming

Griekenland heeft genoeg mogelijkheden om het hele jaar door te worden bezocht door toeristen. Het aantal Nederlanders dat op vakantie naar Griekenland gaat is vorig jaar flink gestegen. Niet alleen door nieuwe bestemmingen, maar juist ook door nieuwe mogelijkheden en door verlenging van het seizoen.