Griekenland.net op vakantiebeurs bijzondere reizen Breda

15 januari 2018 Bas Wanrooij

Griekenland.net op vakantiebeurs bijzonder reizen bredaGriekenland.net staat in het weekend van 20 en 21 januari voor het tweede jaar op de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen in Breda. In de Grote Kerk van Breda wordt zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur deze beurs voor het tweede jaar georganiseerd.

Vorig jaar trok het event 7.000 reislustigen uit het zuiden van Nederland en zelfs uit België. Niet het massatoerisme, maar kwaliteit en authenticiteit van gespecialiseerde reisorganisaties en specialisten als Griekenland.net staan deze dagen in de spotlight.

Specialisme en maatwerk voor reizen naar Griekenland

Net als vorig jaar kun je op de beurs het KALA Magazine komen ophalen. In deze editie tips van locals en kenners voor vakanties naar o.a. Corfu, Kreta, Lefkas, Paxos en de Peloponnesos. Bovendien staan we op de beurs om alle vragen te beantwoorden en de vrijwel eindeloze mogelijkheden van reizen naar Griekenland onder de aandacht te brengen. Samen met Polyplan staan we op stand 17 om Griekenland te promoten en maatwerk reizen aan te beiden. Combineer meerdere eilanden met elkaar of een streek op het vasteland met een Grieks eiland. Ervaar het echte Griekenland op de vakantiebeurs bijzondere reizen Breda. Bezoek ook de stand van PanaGo op stand 54 voor thema-culinaire en historische reizen naar Griekenland.

Andere vakanties naar Griekenland

Het doel van de vakantiebeurs voor bijzondere reizen is om de mogelijkheden te laten van een vakantiebestemming. Geen geijkte pakketreizen naar toeristische bestemmingen, maar juist vakanties naar de onontdekte pareltjes en combinaties maken van cultuur, historie, gastronomie en authenticiteit. Het echte Griekenland leren kennen en in contact komen met de locals.