Griekse vakantiebestemmingen online vanuit helikopter

5 december 2014 Bas Wanrooij
Griekse vakantiebestemmingen online vanuit helikopter Voidokilia beach

Voidokilia beach – Tripinview vanuit de lucht

Met Google Maps krijg je al een aardige indruk van vakantiebestemmingen en de omgeving. Tripinview doet hier nog een schepje bovenop en heeft vanuit een helikopter de hele Griekse kustlijn gefilmd. In HD kwaliteit kun je online nu het materiaal bewonderen. Werkelijk prachtige beelden van stranden, rotspartijen, vakantiebestemmingen en Griekse eilandjes.

Bekijk vooraf je bestemming of zelfs het hotel waar je op vakantie wilt gaan. Ontdek Griekenland vanuit de helikopter.

Griekenland heeft langste kustlijn Middellandse Zee

Griekenland heeft de langste kustlijn van landen rondom de Middellandse Zee. De Griekse kust is maar liefst 13.676 kilometer lang. Tripinview heeft dit allemaal op film gezet vanuit de lucht met een helikopter. De hele kustlijn staat online. Niet alleen Griekenland kun je vanuit de lucht bekijken, maar begin volgend jaar zullen ook de kustlijnen van Frankrijk, Italië, Malta en Spanje online staan. 350 uur aan HD video’s en 600.000 foto’s in Ultra HD kwaliteit.

Meer dan 1.100 Griekse stranden vanuit de lucht

Griekse vakantiebestemmingen online vanuit helikopter Balos beach

Balos beach – Tripinview vanuit de lucht

Op de video’s is het mogelijk om onontdekte en verborgen stranden in Griekenland wel te kunnen zien. We vroegen aan de makers hoeveel stranden er nu online op het platform te zien zijn. Ze hebben er (tot nu toe) 1.100 gevonden, maar vrijwel dagelijks worden er nog nieuwe stranden ontdekt. Een selectie van de mooiste stranden is lastig te maken en selecties wijzigen vaak. Ook bezoekers van Tripinview sturen namelijk tips met “de mooiste” stranden die ze op de video’s hebben gezien.

Één ding is zeker er staan honderden stranden op de video’s waar je graag heen zou willen gaan. Juweeltjes als Voidokilia beach in Messinia op de Peloponnesos, Balos beach op Kreta en Lichadonisia op Evia staan klaar om ontdekt te worden. Gewoon alvast vanuit je luie stoel of vanaf de bank.

Video’s Griekse vakantiebestemmingen zijn interactief

Griekse vakantiebestemmingen online vanuit helikopter Paros

Parikia Paros – Tripinview vanuit de lucht

De video’s van de Griekse kust zijn interactief. Vlieg je langs de kust van Kokkari op Samos bijvoorbeeld dan zie je hotels in de omgeving, maar ook het weer en weerstatistieken van de afgelopen 10 jaar. Je ziet dus niet alleen waar je hotel ligt, maar je krijgt ook direct meer informatie over het hotel en voorzieningen in de directe omgeving.

Werk, veel werk. Tot nu toe is men bij Tripinview al een jaar bezig. Het weer zit ook niet altijd mee om met een helikopter te gaan filmen. Een heerlijk voorproefje op je vakantie, want uiteindelijk wil je het toch zelf in Griekenland gaan bekijken.