Kleinschalig Griekenland in 2021

27 november 2020 Bas

Kleinschalig Griekenland in 2021Ben je op zoek naar een kleinschalige accommodatie in Griekenland? Niet op vakantie naar de massa, maar naar een bestemming waar 1,50 meter afstand houden geen uitdaging is. Ross Holidays brengt liefhebbers naar onontdekte plekjes in Griekenland, dichtbij locals in kleinschalige verblijven. Het vakantie-aanbod voor 2021 staat online en wie het eerst komt, het eerst maalt.

Vroegboekvoordelen voor de zomer 2021

Met vroegboeken heb je niet alleen vrije keuze, maar het levert tevens vroegboekvoordelen op. Zo krijg je van de Griekenlandspecialist uit Nijmegen 10% vroegboekkorting op de meeste reizen, 15 kilo ruimbagage cadeau en een klantenkorting oplopend tot 40 euro per persoon. Op meer dan 30 verschillende bestemmingen, van Alonissos tot Zakynthos, zijn in 2021 meerdere nieuwe accommodaties opgenomen in het reisaanbod. Bijvoorbeeld Kaspy Country Houses in Lygia op Lefkas en Spyros studio’s in Poros op het eiland Kefalonia.

Themareizen Griekenland

Heb je niet specifiek voorkeur voor een bestemming en kies je liever voor een thema, dan heb je bij Ross Holidays de keuze uit 15 verschillende thema’s. Van autorondreis tot groepsrondreis of van trekking tot olijvenplukken. Ook heeft eigenaar Stefanos Stefanou een aantal bijzondere reizen samengesteld die hij zelf graag zou maken. Weer eens wat anders.