Ross Holidays naar Serifos in 2023

31 december 2022 Bas Wanrooij
Vakantie naar Serifos met Ross Holidays

Gezellig dorpsplein in Chora op Serifos

Een nieuwe bestemming van Griekenlandspecialist Ross Holidays voor 2023 is het Cycladen-eiland Serifos. Je vindt het Griekse eiland op zo’n twee en een half uur varen vanaf de haven van Piraeus. Een klein eiland met een fraai hoofdstadje Chora en talloze mooie zandstranden. Hier nog geen massatoerisme en het is genieten met locals van een versnapering op één van de terrasjes aan het authentieke dorpsplein. Ross Holidays is hiermee de eerste Nederlandse touroperator met pakketreizen naar Serifos.

Livadi is een gezellige kustplaats op Serifos

Livadi is het meest toeristische dorpje op Serifos. Tevens de havenplaats van het Griekse eiland. Hier vind je dan ook de twee accommodaties van Ross Holidays: Huize Indigo en Huize Dorkas. Maak een wandeling over de boulevard van Livadi en relax op een terrasje van een taverne of restaurant. Het oude Chora is zeker een bezoek waard tijdens je vakantie op Serifos. Hier kun je rondslenteren door geplaveide steegjes en langs oneindig veel kubistische, witte woningen. Leuk is een bezoek aan het wijnhuis Chrysoloras. Hier maken ze sinds 2015 bio en natuurlijke witte, rosé en rode wijnen. En je mag ze hier allemaal proeven.

Van 28 april tot 18 oktober kun je met Ross Holidays naar Serifos vertrekken in 2023. Prijzen zijn inclusief vlucht naar Athene, autohuur en je accommodatie.