Vakantiefoto’s Griekenland

2 september 2013
Het pleintje in Assos op Kefalonia

Vakantiefoto Griekenland op Kefalonia

Tijdens je vakantie in Griekenland heb je vast de nodige vakantiefoto’s gemaakt. Met vakantiefoto’s uit Griekenland kun je taalgidsen Grieks winnen. Upload je mooiste foto’s en elke week verloten we twee taalgidsen onder alle inzenders. Bovendien komen je foto’s in een foto album van de betreffende vakantiebestemming. Zo kun je niet alleen zelf, maar ook andere bezoekers van Griekenland.net laten zien waar ze heen moeten tijdens hun reis.

Taalgids Grieks onmisbaar op vakantie

Een taalgids Grieks is eigenlijk onmisbaar tijdens je vakantie. Met een paar woordjes Grieks kom je veel dichter bij de lokale bevolking en zij kunnen je de beste tips geven voor een Griekse taverne, een verlaten strand en het beste uitzicht op die pittoreske baai.

Wat zijn je mooiste vakantiefoto’s uit Griekenland?

Iedereen heeft wel vakantiefoto’s die je aan iedereen wilt laten zien. Dit is het mooiste strand van het Griekse eiland of hier kun je echt genieten van rust, cultuur en natuur. We zijn op zoek naar vakantiefoto’s van Griekse eilanden en het vasteland. Fraaie kiekjes van jullie als fotograaf op jacht naar de mooiste foto’s.

Win taalgidsen Grieks in september

De hele maand september maak je elke week kans op een van die twee taalgidsen Grieks. Foto’s moeten van jezelf zijn of je moet de rechten hiervan hebben. Met de meeste smartphones en digitale camera’s schiet je eenvoudig plaatjes van minimaal 600×450 pixels of 450×600 pixels. Dat is de minimale resolutie voor de foto’s om deel te kunnen nemen. Alle foto’s plaatsen we na goedkeuring online in de foto albums van de betreffende Griekse vakantiebestemming.