Anthemus Sea Beach Hotel Spa

Het Anthemus Sea Beach Hotel Spa is een luxueus 5***** sterren resort aan Elia Beach in Nikiti op Chalkidiki. Het ligt direct aan een lang zandstrand met een zeer langzaam aflopende zeebodem. Nikiti vind je op 12 kilometer afstand en Neos Marmaras ligt zeven kilometer ten zuiden van Anthemus Sea Beach Hotel & Spa. Naar Thessaloniki is het 105 kilometer rijden en de internationale luchthaven ligt op 95 kilometer afstand.

Anthemus Sea Beach Hotel & Spa is luxe en direct aan het strand

Het Anthemus Hotel heeft een totaaloppervlakte van 38.000 m2 direct aan het zandstrand, Blue Flag Beach, van Elia Beach. Met de shuttle bus van het hotel kun je elke dag naar Nikiti of Neos Marmaras. Op 10 kilometer afstand van het hotel ligt de Porto Carras Country Golf Club en de jachthaven van Porto Carras.

In totaal heeft het Anthemus Sea beach Hotel & Spa drie zwembaden. Één hiervan is een kinderbad en een ander zwembad heeft een geïntegreerde jacuzzi. Het zijn allebei verwarmde zwembaden. Genoeg ligbedden en parasols en je drankjes worden door het personeel bij je zonnebed geserveerd. Ook aan het strand geniet je van deze service.

Het hotel heeft drie restaurants: het centrale Elia buffetrestaurant met de Griekse en internationale keuken. De a la carte taverne Yialos ligt aan het strand en dan is er nog een roof garden a la carte restaurant met gourmet-menu. Er zijn ook twee bars aanwezig op het grote complex. Vanaf de roofgarden heb je een prachtig uitzicht op zee met ’s avonds live muziek van de piano en de pool en beach bar Ammos met eveneens live muziek van bands.

Anthemus Sea Beach Hotel Spa accommodaties

Anthemus Sea Beach Hotel Spa in Chalkidiki

Tuin en accommodaties Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

In totaal biedt het Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 200 kamers aan. Zowel singles, echtparen en families brengen hun vakantie door in het 5***** hotel. Er zijn 48 superieure kamers, 81 junior suites, 37 deluxe suites, 29 maisonettes en 5 welness suites. Alle kamers zijn uitgerust met een hoog comfort en hebben uitzicht op zee, de zwembaden, de tuin of het bos met pijnbomen. Verzorging in dit hotel is op basis van half pension.

Superieure kamers – hebben een oppervlakte van 26 tot 28 m2 en zicht op het bos, de zwembaden en de zee. Deze kamers zijn geschikt voor twee volwassenen. Uitgerust met twee satelliet TV’s, airconditioning, WiFi, mini-koelkast, balkon of veranda en en badkamer met bad en aparte douchecabine.

Zonsondergang Anthemus Sea Beach Hotel Spa

Uitzicht op zee Anthemus Hotel

Junior suites – hebben een oppervlakte van 32 tot 38 m2 en zicht op het bos, de zwembaden of de zee. Deze suites zijn geschikt voor twee volwassenen met maximaal twee kinderen. Ideale nog wat grotere en luxere familiekamers. Uitgerust met een satelliet TV, air conditioning, WiFi, mini-koelkast, balkon of veranda en een badkamer met bad en aparte douche cabine.

Deluxe suites – hebben een oppervlakte van 42 tot 52 m2 en zicht op het bos of op de zwembaden en de zee. Deze suites zijn geschikt voor maximaal vier personen en hebben twee kamers op twee verdiepingen of gelijkvloers. De maisonettes hebben een balkon en de suites een balkon of veranda. Uitgerust met satelliet TV, air conditioning, WiFi, mini-koelkast en een badkamer met bad en aparte douche cabine.

Welness suites – hebben een oppervlakte van 54m2, gelegen aan zee met een verwarmd privé zwembad van 14 m2. Deze zeer luxe suites zijn geschikt voor maximaal vier personen. Uitgerust met badkamer met jacuzzi en 19″ flat screen satelliet TV, een home cinema et 50′ flat screen TV, airconditioning, welkom massage van 25 minuten en verblijf in de Oriëntal Spa.