Costa Navarino

  Costa Navarino is een vakantiebestemming in het zuidwesten van de Peloponnesos. Het is mondain en tevens één van de toonaangevende duurzame bestemmingen van de Middellandse Zee en ligt op 57 kilometer rijden van Kalamata. In het gebied liggen de twee voornaamste golfbanen van Griekenland: The Dunes Course en The Bay Course. In Navarino Hills is men anno 2018 bezig om nog twee golfbanen aan te leggen.

  Costa Navarino is een mondaine bestemming op de Peloponnesos

  In Costa Navarino worden regelmatig golfwedstrijden en zakelijke evenementen georganiseerd. In de omgeving vind je prachtige stranden, waaronder Voidokilia beach. Het lange brede zandstrand van de bestemming zelf is grotendeels nog niet georganiseerd. Goed toeven is het bij Barbouni beach club. Prima alternatief is Kookoonari Beach Bar. Op een paar kilometer afstand ligt het dorpje Romanos met verschillende Griekse tavernes en accommodaties.

  De beste reistijd voor Costa Navarino is van april tot en met oktober. In de omgeving kun je dagtochtjes maken naar het oude Olympia, de havenplaats Pylos of de kustplaatsen Methoni en Koroni. De stranden ten noorden van de bestemming zijn bijna eindeloos en tevens een broedplaats van de Caretta Caretta zeeschildpadden.

  in deze omgeving vind je ook verschillende wijngaarden. Men produceert hier wijn van de labels 1827 en Kotyle. Tegelijkertijd maakt men tsipouro.

  Peloponnesos foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen