Tris Klisies

  Tris Klisies is het mooiste baaitje van het Griekse eiland Ios. Het ligt op 25 kilometer rijden van Chora in het zuiden van Ios vlakbij het zandstrand van Magganari. Vanuit de auto moet je goed kijken, zeker als je op weg bent naar Magganari. Parkeer je auto langs de weg en je kunt via een onverharde weg een stukje naar beneden. Het is een privéweggetje naar een huis, maar je hebt vrijwel direct een prachtig gezicht op de baai, het strand en de zeilbootjes die er vaak liggen.

  Tris Klisies is een fraaie baai op het eiland Ios

  Om bij het strand te komen moet je grotendeels te voet en dat is best een behoorlijke wandeltocht. Het strand heeft geen faciliteiten en er is ook geen taverne in de buurt. Zorg dus zelf voor voldoende drinkwater en wat te eten als je de afdaling naar het strand van Tris Klisies gaat maken. Met kleine kinderen is het af te raden en beter om door te rijden naar het zandstrand van Magganari. De hele wandeling neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag. Draag goed schoeisel.

  Snorkelen kan zeer goed bij de rotsen van Tris Klisies. Het zeewater hier is kraakhelder en er zijn genoeg vissen te zien.

  foto album Ios

  Meer Griekenland aanbiedingen