Trapezaki

  Trapezaki is een rustige en kleine vakantiebestemming in het zuiden van Kefalonia. Net als veel dorpen in deze streek Livathos, waaronder Svoronata en Klismata, ligt het centrum zelf een stukje van zee en het strand af. Het strand ligt een beetje verscholen en langs de kustlijn de nodige begroeiing. Aan de andere zijde van de baai een haventje met motor- en vissersbootjes met aangrenzend het terras van het goed verzorgde restaurant Denis.

  Trapezaki is een vakantiebestemming in Livathos op Kefalonia

  Trapezaki heeft niet echt een centrum en de meeste appartementen en hotels liggen langs de doorgaande kleine wegen. Hier ook zo nu en dan een supermarkt en een restaurant. Een huurauto is een must als je hier op vakantie gaat. De lokatie is prima om het eiland te ontdekken. Voor meer restaurants en winkeltjes kun je naar het dorp Lourdata, op drie kilometer afstand, met het grote Lourdas strand.

  Het strand Agios Thomas is een tip voor je vakantie in Trapezaki. Een klein zandstrand met twee tavernes en kraakhelder zeewater. Ag. Thomas beach ligt op vier kilometer afstand en met de auto is het vijf à tien minuten rijden hiernaartoe.

  foto album Kefalonia

  Meer Griekenland aanbiedingen