Camel beach

  Camel beach is een mooi zandstrand in een kleine komvormige baai op Kos. Het strand ligt op 20 kilometer ten westen van Kardamena en 14 kilometer van de internationale luchthaven van het Griekse eiland. Door de ligging aan de zuidkant van het Dodekanesos-eiland ligt het meestal beschermd tegen de wind. De laatste kilometers van de weg ernaartoe zijn onverhard met een fraai uitzicht op de baai en zee.

  Camel beach is een mooi zandstrand op het eiland Kos

  Vanaf de doorgaande weg neem je de afslag bij de blauwwitte Theotokou kapel naar Camel beach. Je passeert een tweetal restaurants met dezelfde naam als het strand. Vanaf de terrassen kijk je uit het zandstrand en de zee. Je huurauto parkeer je verderop op de parkeerplaats voor het strand. Het laatste gedeelte van de weg is niet geasfalteerd loopt hier steil af naar beneden. Aan het strand is een beach bar, die tevens ligbedden en parasols verhuurt.

  De naam van het strand is niet afgeleid van het fijne zand, maar van de rotspartijen. Als je vanaf zee hiernaar kijkt heeft het de vorm van een kudde kamelen. Niet ver van het strand zijn enkele accommodaties te vinden voor een verblijf.

  foto album Kos

  Bekijk alle aanbiedingen

  Wat zijn jouw tips voor Camel beach?