Daratso

  Daratso, ook wel als Daratsos geschreven, is en toeristisch gebied iets ten westen van de stad Chania. Het ligt op enkele kilometers van deze Kretenzer stad en wordt door locals ook wel gezien als een buitenwijk met fraaie stranden en accommodaties. Je vindt hier Golden beach, Yannis beach, Iguana beach, Glaros beach en Agii Apostoli beach.

  Daratso ligt dichtbij Chania en heeft mooie stranden

  Met het openbaar vervoer kun je snel, voordelig en eenvoudig van Daratso naar Chania toe. In het hoogseizoen wellicht een betere optie dan met een huurauto aangezien je geen parkeerplaats hoeft te zoeken. Een uitstapje naar deze stad is een tip voor tijdens je vakantie in Daratsos.

  De eerder genoemde zandstranden zijn grotendeels georganiseerd met ligbedden en parasols. Vrijwel elk strand heeft een eigen beach bar en taverne. Je huurauto kun je langs het strand parkeren. Winkels, restaurants en andere toeristische voorzieningen zijn hier genoeg te vinden.

  Door ligging dichtbij de stad Chania kun je ook prima in het voor- en naseizoen naar Daratso op vakantie. In april starten de eerste rechtstreekse vluchten naar Chania Airport en de laatste vertrekt eind oktober.

  foto album Kreta

  Bekijk alle aanbiedingen