Psili Ammos

  Psili Ammos is één van de mooiste stranden van Samos. Er zijn twee stranden die allebei deze naam dragen op het eiland. In het zuidoosten van Samos dichtbij Turkije ligt het eerste strand en deze bedoelen we niet. Het gaat om het zandstrand bij Marathokampos en Votsalakia in het zuidwesten van het Griekse eiland.

  Psili Ammos is een mooi zandstrand en ideaal voor families op Samos

  Psili Ammos beach ligt op 51 kilometer van Samos stad en vijf kilometer van Marathokampos. Het strand is bedekt met fijn zand en ongeveer 400 meter lang. Psili Ammos is een georganiseerd strand met ligbedden, parasols en watersportmogelijkheden. Het is geen Blue Flag Beach, maar een ideaal zandstrand voor families met (kleine) kinderen. Het zeewater loopt geleidelijk af en langs het strand vind je de nodige tavernes voor een lunch, snack of een drankje.

  Vanaf de weg, die bovenlangs loopt, heb je een fraai uitzicht op het strand vanaf verschillende posities. De meeste toeristen maken hier ergens een korte stop voor een mooie vakantiefoto van het strand van Psili Ammos en een tip om te doen.

  foto album Samos

  Bekijk alle aanbiedingen

  Wat zijn jouw tips voor Psili Ammos?