Porsche kiest Griekenland voor promotie

11 maart 2019 Bas Wanrooij

Porsche kiest Griekenland voor promotie 2020 modellenVoor de promotie van de 2020 van het automerk Porsche is gekozen voor Griekenland. In de eerste twee weken van maart zijn 30 journalisten van over de hele wereld uitgenodigd om naar de Atheense Rivièra af te reizen. Ze mogen hier zogenaamde “test drives” maken in de nieuwe modellen van Porsche. Volkswagen gebruikte Griekenland al eerder voor marketing van een nieuw model. Het werd Costa Navarino op de Peloponnesos voor de introductie van de Passat eind 2014.

Mooie kustroute Atheense Rivièra

Eén van de mooie kustroutes voor deze Porsche-campagne is die van kaap Sounio naar de kustplaats Vouliagmeni. De meeste bolides hebben opvallende kleuren groen, blauw en geel. Alle 25 testmodellen dragen een Duits kenteken. Bij de test-drive is ook de Porsche 922 Carrera S cabriolet aanwezig. Een auto die goed past bij het Griekse klimaat en waar journalisten mee kunnen rijden langs de Griekse kust in Attika en door de bergen. Vandaag is het prachtig weer voor een ritje in een cabriolet. De zon schijnt volop en de temperatuur stijgt naar 22 C.

Promotie voor Athene en Attika

Voor de stad Athene en de streek Attica zijn dit mooie momenten. Deze promoties zorgen online en in print voor veel publicaties met foto’s van de sportwagens in het kustgebied en in de bergen. De wegen zijn hier goed en men kan hier onder normale omstandigheden een testritje maken.