3 hotels Griekenland bij beste 25 Europa

28 januari 2018 Bas Wanrooij

3 hotels Griekenland bij beste 25 Europa

Het jaar 2018 is nog maar net begonnen of de eerste awards worden alweer uitgedeeld in de reiswereld. Op Tripadvisor zijn de 25 beste hotels ter wereld en 25 beste hotels van Europa bekendgemaakt. Bij de jaarlijkse Travelers’ Choice Awards zijn dit jaar drie hotels in Griekenland in de top 25 van Europa geëindigd.

Opvallend is de hoogste Griekse notering in deze lijst, samengesteld door de bezoekers van de populaire reiswebsite, van pension Marianna in de gezellige stad Nafplion op de Peloponnesos.

Hotels Nafplion, Santorini en Rhodos in top 25 Europa

In de top 25 van beste hotels van Europa is pension Marianna in Nafplion, in het noordoosten van de Griekse Peloponnesos, gekozen tot beste hotel van Griekenland in 2018. In de Europese lijst van Tripadvisor is het centraal gelegen pension geëindigd op de 16e plaats dit jaar. Vorig jaar stond deze accommodatie nog niet in het gerenommeerde lijstje. In KALA Magazine zomer 2018 tipte we Nafplion al in onze top 10 van gezellige vakantiebestemmingen.

Net als vorig jaar staan de fraai gelegen Canaves Oia Suites op het Griekse eiland Santorini in de top 25 van beste hotels in Europa. Dit jaar is deze luxe accommodatie terug te vinden op plaats 20. De top 25 van Europa wordt dit jaar afgesloten door het Lindos Blue hotel op het eiland Rhodos.