Beroemdheden op vakantie Griekenland

16 juli 2018 Bas Wanrooij

Beroemdheden op vakantie GriekenlandGriekenland trekt voor vakanties ook beroemdheden van over de hele wereld. Celebrities, royalties en sporters vieren hun vakantie op de Griekse eilanden of in een villa of luxe resort op het vasteland van Griekenland.

Een luxe jacht of zeilboot is een optie waar beroemdheden veel voor kiezen in Griekenland. Meer vrijheid en rust en daarmee het vakantiegevoel. Ook in de zomer van 2018 kiezen beroemdheden, zoals Cristiano Ronaldo, Tom Hanks, Paris Hilton, Sylvie Meis en Dusan Tadic.

Cristiano Ronaldo in Costa Navarino

Cristiano Ronaldo was op vakantie in Costa Navarino in Messinia op de Peloponnesos. In een luxe resort vond de ontmoeting plaats voor zijn transfer van Real Madrid naar Juventus. Na de uitschakeling van Portugal op het WK in Rusland vloog de voetballer naar Kalamata voor zijn welverdiende vakantie.

Ook andere voetballers zoeken Griekenland op om te relaxen deze zomer. Zo is de Serviër Dusan Tadic voor zijn start bij Ajax aan het genieten in Griekenland.

Mykonos the place to be

Op het cycladen-eiland Mykonos lopen ook deze zomer weer de nodige beroemdheden rond. Paris Hilton is recent gespot op de luchthaven en Sylvie Meis plaatste een foto van zichzelf op instagram. Zangeres Nicole Scherzinger vierde haar veertigste verjaardag in een beach club op het Griekse eiland. Tom Hanks viert geregeld vakantie in zijn tweede huis op het eiland Anti-Paros.