Voetballers op vakantie in Griekenland

17 juni 2019 Bas Wanrooij

Voetballers op vakantie in GriekenlandBekende voetballers zoeken Griekenland graag op voor een vakantie dit jaar. Mykonos is in trek voor een (korte) luxe vakantie. Ajax-keeper Kostas Lamprou geniet van zijn jaarlijkse vakantie in het Cavo Tagoo resort op het Griekse eiland Mykonos. Ook oud voetballer Aad de Mos is met zijn vrouw op Mykonos aan het genieten. Net als vorig jaar viert Cristiano Ronaldo zijn vakantie in The Romanos in Costa Navarino op de Peloponnesos. Ajacieden Dani de Wit en Perr Schuurs vonden hun vakantieplek in het Lesante Blue hotel op Zakynthos dit jaar en Carel Eiting verbleef kort op Santorini om zich op te laden voor het komend seizoen. Ook Ajaxied Dusan Tadic is naar Griekenland op vakantie. Met zijn vrouw en drie kinderen geniet hij aan boord van een zeilboot.

Christiano Ronaldo met privéjet naar Kalamata

Vorig jaar tekende Cristiano Ronaldo zijn contract bij Juventus in Costa Navarino. Vervolgens vierde hij hier met zijn familie vakantie. Blijkbaar is dit zo goed bevallen om dit jaar weer te gaan. Met zijn privé-jet vloog hij naar Kalamata Airport om vervolgens per helikopter naar zijn luxe vakantie-adres in The Romanos in Messinië door te vliegen. Costa Navarino is één van de meest luxueuze resorts van Griekenland met twee supermooie golfbanen.

Tottenham Hotspur verdediger Kieran Trippier geniet van zijn vakantie in Kensho resort aan het mondaine Psarou beach op Mykonos. Met zijn vrouw Charlotte wordt hij regelmatig gezien in Mykonos-stad. Ook David Alaba, speler van Bayern München, is op vakantie in een luxe resort aan één van de vele stranden op het Ibiza van Griekenland.

Meer sterren naar Griekenland op vakantie

De komende weken zullen er meer voetballers neerstrijken op de Griekse stranden voor een relaxte vakantie. Niet alleen voetballers gaan graag naar Griekenland op vakantie. Ook andere sterren en beroemdheden zijn hier te vinden om te ontspannen en genieten. Onze koning Willem Alexander heeft een eigen verblijf dichtbij Porto Heli. In de schoolvakanties is hij hier regelmatig met prinses Maxima en de kinderen te vinden voor een welverdiende vakantie. Showbizz Nederland reist graag naar de Griekse eilanden. Bridget Maasland is bijvoorbeeld net terug van een vakantie op Mykonos.

De luchthaven van Mykonos kampt met een luxe probleem. Er zou te weinig ruimte zijn voor de privé-jets van de sterren.