Faliraki Waterpark bij beste 25 ter wereld

14 augustus 2019 Bas Wanrooij

Faliraki Waterpark bij beste 25 ter wereldIn de prestigieuze top 25 van beste waterparken ter wereld van Tripadvisor in 2019 is het Faliraki Waterpark op Rhodos op de 18e plaats terug te vinden. Het Siam Park in Adeje op het Canarische eiland Tenerife is dit jaar gekozen als beste waterpark ter wereld door bezoekers van de reiswebsite. Het Aquaventure Waterpark in Dubai en het Wet Side Water Educatie Park in Australië zijn op respectievelijk de tweede en derde plaats geëindigd.

Vier Griekse waterparken bij beste 25 Europa

In de top 25 van beste waterparken van Europa zijn dit jaar vier Griekse noteringen terug te vinden. Het al eerder genoemde Faliraki Waterpark in Faliraki staat op de tweede plaats. Andere Griekse waterparken zijn: Aqualand op Corfu (14), Star Beach Waterpark Kreta (17) en het Acqua Plus Water Park (24) beiden in Chersonissos op Kreta (24).

Het Waterpark in Failraki is dagelijks geopend van 09.30 tot 19.00 uur in juni, juli en augustus. In mei en september gaat het zwemparadijs een uurtje eerder dicht.

Waterparken Griekenland populair voor dagje uit

Tijdens een vakantie in Griekenland is een uitstapje naar een waterpark populair. Op de Griekse eilanden Corfu, Kos, Kreta, Rhodos en Zakynthos vind je de grootste waterparken. Ook Waterland bij de stad Thessaloniki en Chalkidiki is een modern zwemparadijs.