Griekenland bij beste acht voor huwelijksreizen op Pinterest

18 oktober 2020 Bas Wanrooij

Griekenland bij beste acht voor huwelijksreizen op PinterestGriekenland is populair als bestemming voor huwelijksreizen wereldwijd. Onderzoek op het sociale medium Pinterest wijst uit dat Griekenland en haar eilanden zich scharen bij de beste acht bestemmingen voor huwelijksreizen ter wereld. Welke huwelijksreis bestemmingen worden wereldwijd het meest gepint? Bali is op Pinterest de nummer één, gevolgd door Italië, Hawaï en de Malediven. Kuoni heeft het onderzoek de afgelopen periode uitgevoerd op meer dan 10.000 huwelijksreis gerelateerde ‘boards’ op het sociale medium. 

Bali en Italië voeren top 10 huwelijksreizen aan

Griekenland is terug te vinden met foto’s van huwelijksreizen op 757 verschillende gerelateerde boards op Pinterest. De nummer één Bali heeft een wat groter bereik voor een huwelijksreis en wordt gebruikt als inspiratiebron op 998 Pinterest photo boards. Italië volgt Bali op de voet op 997 verschillende boards. In de top tien dit jaar staan verder landen als Ierland, Thailand, Mexico, India en Costa Rica.

Santorini is DE Griekse bestemming voor je huwelijksreis

Santorini is de populairste bestemming voor huwelijksreizen in Griekenland. De foto’s in trouwjurk langs de vulkanische rotswand met witgekalkte grotwoningen en blauwe koepeldaken van Orthodoxe kapelletjes trekken ieders aandacht. Mykonos, Athene en Rhodos zijn andere bestemmingen met veel en mooie foto’s van voltrokken huwelijken.