Griekse all inclusive hotels bij beste 25 ter wereld

21 november 2016 Bas Wanrooij
Griekse all inclusive hotels bij beste 25 ter wereld

All inclusive hotels Griekenland – Chalkidiki

Een all-inclusive vakantie naar Griekenland is wellicht niet vanzelfsprekend. Toch hebben Griekse hotels zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en zo is er een behoorlijk aanbod van all inclusive hotels verspreid over de eilanden en het vasteland te vinden.

Twee van deze hotels in Griekenland behoren tot de beste all-inclusive hotels ter wereld en zes Griekse hotels staan in de top 25 van Europa volgens bezoekers van TripAdvisor.

Chalkidiki heeft beste all inclusive hotels Griekenland

Op Chalkidiki, niet ver van Thessaloniki, staan de twee beste all inclusive resorts van Griekenland. Het zijn de resorts Ikos Olivia in Gerakini en Ikos Oceania in Nea Moudania. Twee hotels van dezelfde hotelketen en de enige twee Griekse noteringen in de top 25 van beste all-inclusive hotels ter wereld. Ikos Olivia mag zich zelfs het op één na beste all inclusive hotel ter wereld noemen in 2016 en Ikos Oceania vinden we terug op de zesde plaats in deze prestigieuze verkiezing van TripAdvisor.

Zes Griekse all inclusive hotels bij beste Europa

In de top 25 van beste all inclusive hotels van Europa staan volgens bezoekers van de beoordelingenwebsite dit jaar zes Griekse hotels. De twee eerder genoemde hotels van Olivia resorts staan respectievelijk op de eerste en tweede plaats, maar ook het Gregolimano resort op Evia (18), het Holiday Village Rhodes resort op Rhodos (19), het Family Life Kerkyra Golf hotel op Corfu (23) en het Atlantica Porto Bello Royal hotel op Kos staan dit jaar in deze top 25.