Vroegboeken vakantie Griekenland 2017

1 december 2016 Bas Wanrooij
Vroegboeken vakantie naar Griekenland in 2017

Vroegboeken vakantie Griekenland 2017

Vroegboeken van een vakantie is een term die je vaak tegenkomt in de reiswereld. Het is eigenlijk het tegenovergestelde van een last minute vakantie en wordt in de volksmond ook wel “first minute” genoemd. Je hebt als voordeel bij een vroegboekvakantie dat eigenlijk alle accommodaties op alle Griekse vakantiebestemmingen nog beschikbaar zijn.

Heb je een specifieke voorkeur voor een badplaats op Kreta, een appartement op Corfu of een hotel op Zakynthos dan kan een “first minute” aanbieding interessant zijn. Er zijn reisorganisaties voor Griekenland die tevens vroegboekkortingen geven.

Vroegboekkorting Griekenland

Eind november en begin december komen de vroegboekkortingen voor Griekenland 2017 online bij reisorganisaties. Zo heeft Ross Holidays een vroegboekkorting van 10% met voorkeursgarantie. Daarbij komt dan nog de (vaste) klantenkorting en betaalt de Griekenlandspecialist uit Wijchen momenteel ook je bagage. De brochures 2017 van al hun Griekenlandbestemmingen, inclusief nieuwe bestemming Zakynthos, zijn tevens uit en gratis aan te vragen.

Eliza was here heeft in december een cadeautje voor je. Bij het vroegboeken van je vakantie naar Griekenland voor 31 december krijg je € 30,- korting op de totale reissom. Gebruik hiervoor de kortingscode EZ_VB3 bij je boeking. De reisperiode voor dit vroegboekvoordeel is van 1 april tot en met 31 oktober 2017.

Alle aanbiedingen voor zonvakanties naar Griekenland voor volgend jaar staan op Griekenland.net online.