Nieuwe accommodaties op Zakynthos

8 maart 2018 Bas Wanrooij

Nieuwe accommodaties op ZakynthosZakynthos is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders en Belgen. Vanaf Schiphol vertrekken van april tot en met oktober directe vluchten naar het Ionische eiland. De badplaatsen Agios Sostis, Laganas en Tsilivi trekken veel toeristen, maar er zijn ook meerdere rustige dorpjes op het eiland om vakantie te vieren.

Eliza was here biedt dit jaar drie nieuwe accommodaties aan op Zante, welke in april worden opgeleverd, op mooie plekjes en weg van het massatoerisme.

Splinternieuwe villa’s op Zakynthos

In het eerste kwartaal worden drie splinternieuwe accommodaties opgeleverd, verspreid over het groene Griekse eiland. Villa Jardin de Ville ligt in het dorpje Lithakia in het zuiden, Chrisapella Country Houses staan in Psarou aan de oostkust en Alonia Villas vind je in Galaros centraal op Zakynthos terug.

Deze laatstgenoemde villa’s zijn gebouwd volgens lokale architectuur van Zakynthos. Ze hebben een modern interieur gecombineerd met traditionele bouwelementen, zoals hout en stenen van het eiland zelf. Chrisapella Country Houses liggen op slechts 200 meter van zee en zijn onderdeel van een kleinschalig project. De accommodaties van Villa Jardin de Ville hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een Frans tintje.

Vakantie inclusief huurauto met allrisk verzekering

Om Zakynthos te kunnen ontdekken tijdens je vakantie is een huurauto bijna een must. Zo kun je zelf bepalen wanneer je op ontdekkingsreis gaat en waar op het eiland naartoe. Leuk om het scheepswrak hoog vanaf de rotsen te zien liggen op het witte strand, of om een duik te nemen in het kraakheldere zeewater bij Porto Limnionas. De genoemde villa’s hebben allemaal airconditioning en beschikken over een prachtig zwembad en bovendien krijg je er een huurauto met all risk verzekering bij.