Traditionele vakantiehuizen

  Als je aan Griekenland denkt dan denk je aan de kleinschalige accommodaties en traditionele vakantiehuizen. Meer en meer toeristen willen graag vakantie vieren in accommodaties die passen bij de levensstijl van de Grieken zelf. De traditionele huizen in kleinere dorpjes of oudere wijken van de steden zijn dan mooie oplossingen. Geen stress en genieten van het traditionele Griekenland.

  Traditionele villa’s in Griekenland

  Het zijn niet alleen traditionele villa’s die worden aangeboden voor een vakantie. De traditionele vrijstaande huizen in groene omgevingen zijn er natuurlijk wel en je kunt hier genieten van een verblijf met een grotere groep mensen. Gezellig bij elkaar, vaak met zwembad, en soms wat afgelegen. Een huurauto is bij deze traditionele villa’s eigenlijk onmisbaar. Zo kun je toch snel en flexibel naar dorpjes in de buurt voor een boodschap, een lunch, een diner of om te winkelen. Of wat dacht je van een afgelegen baaitje met een kiezelstrand?

  Traditionele huizen en kamers in Griekenland

  Je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor een villa als je wilt verblijven in een traditioneel huis in Griekenland. Ben je alleen of met zijn tweeën dan is een kamer in een traditioneel Grieks huis, alleen een etage of een kleiner huis natuurlijk een prima oplossing. Het aanbod hiervan is in Griekenland vrij groot. Je verblijf kan per nacht worden geboekt en zo kun je tijdens een vakantie meerdere traditionele woningen uitzoeken op verschillende locaties. Ook in pakketreizen bieden reisorganisaties in zowel Nederland als België deze mogelijkheden voor een vakantie aan.

  Wat zijn jouw tips voor Traditionele vakantiehuizen?