Polychrono

  Polychrono, ook wel Polichrono genoemd, is een vakantiebestemming aan de oostkust van Kassandra op Chalkidiki. Iets minder populair en druk dan Hanioti, Pefkohori en Kallithea, maar een badplaats met alle voorzieningen voor een heerlijke vakantie. Polychrono ligt 100 kilometer ten zuiden van Thessaloniki en zo’n 60 kilometer van de hoofdstad Polygyros. De weg naar en langs de badplaats is prima.

  Polychrono is een gezellige vakantieplaats op Chalkidiki

  Het strand van Polychrono is ongeveer een kilometer lang en in de zee kun je hier prima snorkelen. In de directe omgeving kom je een meertje Mavrobara tegen vol met schildpadden. Het betreft zoetwaterschildpadden van het soort Emydidae. Rondom het meertje kun je goed wandelen in de natuur en hier zijn enkele wandelpaden uitgezet.

  Uitgaan kun je in Polychrono ook wel in de vele bars, maar je kunt tot vroeg in de ochtend doorgaan op de strip van Kallithea. De strip met de grootste clubs van Chalkidiki ligt tussen Kriopigi en Kallithea langs de doorgaande weg. Hier draaien in de zomer nationale en internationale DJ’s en is er elke avond wel een evenement of thema-avond.

  Chalkidiki foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen