Mirtiotissa beach

  Mirtiotissa beach, ook wel als Myrtiotissa geschreven, is een fraai zandstrand op het Griekse eiland Corfu. Het ligt verscholen tussen de rotsen en de cipressen aan de westkust op 18 kilometer van Kerkyra en vier kilometer ten noorden van Glyfada. ’s Zomers kan het hier behoorlijk druk zijn en je auto parkeren kan dan best een uitdaging zijn.

  Mirtiotissa beach is één van de mooiste stranden op Corfu

  In de buurt Mirtiotissa beach vind je de tavernes Bella Vista en Elia. Op het strand staat in de zomerperiode een kantina met snacks en drankjes. Bezienswaardig is niet alleen het strand, maar ook het kleine Panagia Mirtiotissa klooster aan het einde van de weg. Voor je naar beneden wandelt heb je het mooiste uitzicht op de baai en het strand. Een mooie plek voor een vakantiefoto.

  Het zandstrand van Mirtiotissa behoort tot de mooiste stranden van Corfu. De zeebodem loopt zeer geleidelijk af en is geschikt voor families met kinderen. Het zeewater is kraakhelder en van uitstekende kwaliteit om in te gaan zwemmen. Op het strand zijn ligbedden en parasols te huur. Mirtiotissa beach is tevens een (niet officieel) nudistenstrand. Langs het strand of in de directe omgeving zijn geen appartementen of hotels te vinden.

  foto album Corfu

  Meer Griekenland aanbiedingen