Hitserie ‘Maestro in Blue’ seizoen twee op Netflix in mei

30 april 2024 Bas Wanrooij

Maestro in Blue muziekschool op PaxosDe Griekse romantische dramaserie ‘Maestro in Blue’ werd in maart 2023 een wereldwijde hit op Netflix. Seizoen één van ‘Maestro in Blue’ had negen afleveringen die grotendeels zijn opgenomen op de Ionische eilanden Paxos en Corfu. Vanaf 16 mei is het zover, want dan is seizoen twee van hitserie ‘Maestro in Blue’ te zien op Netflix. Dit is de wereldwijde première van zes nieuwe afleveringen met hoofdrolspelers Orestis en Klelia en fantastische beelden uit o.a. Paxos en Athene. Later dit jaar komt er ook nog een derde deel met de vier laatste episodes van deze bejubelde dramaserie.

Meastro in Blue deel 2 op Paxos en in Athene

Hitserie Maestro in Blue seizoen twee op Netflix en PaxosVeel is er nog niet bekend over Maestro in Blue seizoen twee, maar zeker is wel dat er een aantal nieuwe gezichten te zien zullen zijn. In april 2023 is men gestart met de opnames voor het tweede deel van deze eerste Griekse serie op Netflix. Wederom is er gekozen voor Paxos als bestemming en ook hoofdstad Athene komt in beeld. Zal de liefde tussen musicus Orestis en de wonderschone veel jongere Klelia opnieuw opbloeien? En zal het lichaam van Haralambos worden gevonden? 16 mei alvast in je agenda zetten en kijken dus.

Deel één in 31 landen in top 10 van Netflix

Het eerste deel van Meastro in Blue haalde maar liefst de top 10 van Netflix in 31 verschillende landen in 2023. In Nederland knalde de serie al in de eerste week de top 10 van meest bekeken series op het populaire film- en seriekanaal binnen. Christoforos Papakaliatis is niet alleen de schrijver en bedenker van Maestro in Blue, maar hij speelt ook zelf de hoofdrol van musicus Orestis. Als je op vakantie bent deze zomer op Corfu, Paxos of Parga dan kun je deze 7 filmlocaties uit Meastro in Blue zelf gaan bezoeken. We zijn benieuwd welke mooie locaties erbij gaan komen in deel 2.