Karpathos nieuwe bestemming Eliza was here

14 maart 2017 Bas Wanrooij
Karpathos nieuwe bestemming Eliza was here

Karpathos nieuwe bestemming Eliza was here

Karpathos ligt in het zuidoosten van de Egeïsche zee tussen het alom bekende Kreta en Rhodos in. Onlangs voegde Eliza was here het Griekse eiland toe als nieuwe vakantiebestemming voor 2017. Het eiland Karpathos is inmiddels de 15e bestemming in Griekenland van de reisorganisatie uit Rotterdam.

De aangeboden accommodaties liggen ver weg van de massa en hebben, zoals we van de touroperator gewend zijn, een unieke ligging en eigen karakter. Van die plekjes waar je kunt relaxen en genieten van een welverdiende vakantie naar Karpathos.

Karpathos is cultuur en relaxen

Karpathos is onderdeel van de Dodekanesos archipel en langgerekt van vorm. Het noorden is bergachtig met het culturele dorp Olympos en in het zuiden is het genieten op de vele fraaie zandstranden. Van april tot en met oktober worden georganiseerde vakanties naar het Griekse eiland aangeboden met rechtstreekse vluchten vanuit Nederland. Na nog geen vier uur vliegen land je op de internationale luchthaven van Karpathos.

Karpathos-stad, door locals als Pigadia genoemd, is de hoofdstad van het eiland. Met haar haven en boulevard vol terrasjes tevens een gezellige kustplaats.

Van luxe appartement tot boutique hotel op Karpathos

Karpathos vakantie met Eliza was here

Karpathos vakantie – accommodatie rustig gelegen

Eliza was here start met drie accommodaties in het zuiden van Karpathos. Het zijn Arkasa Palace Boutique Hotel bij de vakantiebestemming Arkassa, Arpathea Villas in Finiki met een schitterend uitzicht en appartementen Jhonathan bij de badplaats Amopi.

De maanden mei, juni en september zijn een tip om te gaan wandelen op Karpathos. Het is dan nog niet te warm overdag en bovendien nog geen hoogseizoen. Ook voor strandliefhebbers zijn deze reismaanden naar Karpathos een tip.