Ross Holidays in 2016 met boutique hotels

24 december 2015 Bas Wanrooij
Ross Holidays biedt Boutique Hotels aan in Griekenland in 2016

Ross Holidays 2016 – boutique hotels in Griekenland

Liefhebbers van kleinschalige wat luxere accommodaties met ontbijt kunnen in 2016 ook bij Ross Holidays terecht. Op vrijwel alle vakantiebestemmingen van de Griekenlandspecialist is het aanbod uitgebreid met boutique hotels.

“De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe kleinschalige hotels in Griekenland gebouwd. Op mooie locaties met fraaie inrichtingen. Vanuit onze gasten krijgen we meer vragen naar dit soort kleine hotels met ontbijtservice” vertelt Stefanos Stefanou eigenaar van de reisorganisatie uit Wijchen.

Ross Holidays opent kantoor in Hasselt België

Voor Griekenlandliefhebbers uit België is er goed nieuws. Ross Holidays heeft recentelijk haar reisbureau in Hasselt geopend. Vrijwel al hun Griekse bestemmingen, op een paar uitzonderingen na, zijn in 2016 ook via Brussel Zaventem te bereiken. Voor meer informatie kun je terecht op de stand van de reisorganisatie tijdens de Vakantiesalon van Vlaanderen in Antwerpen van 21 tot en met 25 januari en de Vakantiesalon in Brussel van 4 tot en met 8 februari. Natuurlijk ook op hun website. Zoals we gewend zijn in Nederland, is de fraaie beursstand met periptero weer te bewonderen tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Meer brochures Griekse bestemmingen 2016

Ross Holidays in 2016 stand Vakantiebeurs

Ross Holidays in 2016 – stand Vakantiebeurs

De brochures voor het zomerseizoen van 2016 zijn beschikbaar met meer Griekse bestemmingen dan ooit tevoren. Vraag ze vrijblijvend aan en blader ze gezellig door met vrienden en familie. Nieuwe vakantiebestemmingen volgend jaar zijn de Griekse eilanden Limnos en Paxos.

Ook online kun je vanaf nu je reis boeken bij Ross Holidays. De nieuwe boekingsmodule op internet maakt het mogelijk om 24 uur per dag je vakantie naar Griekenland te reserveren en te boeken.