Griekenland in de prijzen bij World Travel Awards

15 juni 2019 Bas Wanrooij

Griekenland in de prijzen bij World Travel Awards in 2019Griekenland is in de prijzen gevallen bij de World Travel Awards 2019. Bij de uitreiking van de Europese winnaars van dit jaar op het Portugese eiland Madeira waren zes Griekse winnaars. Grand Resort Lagonissi kreeg de “Leading Luxury Island Award”, Grand Forest Metsovo de “Leading Landmark Hotel Award”, Elounda Beach Hotel & Villas de “Luxury Villa Resort Award”, Elounda Bay Palace de “Leading Seafront Resort Award”, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa de “Leading Boutique Resort Award” en Sani Resort de “Leading Family Resort Award”

Elounda op Kreta twee awards

De vakantiebestemming Elounda op Kreta won twee Word Travel Awards. Het luxueuze Elounda Beach Hotel en Elounda Bay Palace zijn de winnaars. In deze omgeving van het grootste Griekse eiland vind je meer luxe accommodaties. En toch heeft het kustplaatsje zelf een karakteristiek karakter met de bezienswaardigheid Spinalonga in de nabijheid. Ook Agios Nikolaos is een populaire vakantiebestemming in deze regio op Kreta.

Vasteland twee World Travel Awards

Twee accommodaties op het vasteland van Griekenland ontvingen zo’n prestigieuze World Travel Award dit jaar. Beide resorts zijn luxe toonaangevende Griekse vakantieverblijven. Het Sani resort ligt op het schiereiland Kassandra van Chalkidiki en sleept al jarenlang prijzen binnen. Ook het Grand Resort Lagonissi aan de Atheense Rivièra is één en al luxe. Vanaf deze Rivièra ben je binnen een uur in het centrum van Athene. Je kunt ook een dagtocht maken naar het eiland Aegina of de Poseidon tempel op Kaap Sounio.