De mooiste Griekenland video’s

1 juli 2014
Griekenland TV videos en vakantiefilms

Griekenland.TV de mooiste videos en films

De website Griekenland.tv is compleet vernieuwd. Een selectie van de beste HD videos en vakantiefilms uit Griekenland verzameld van het web. Niet alleen van YouTube, maar ook kwaliteitsvideos van Vimeo en gerangschikt naar vakantiebestemming.

Nu hoef je niet langer te blijven zoeken op YouTube naar een filmpje waar je vrolijk van wordt en wat je echt in de vakantiestemming brengt. Op deze site zie je de mooiste video’s van Griekenland online.

Griekenland video’s in HD kwaliteit

Hoe vaak heb je al niet heel lang moeten zoeken naar een filmpje van goede kwaliteit en dan ook nog met de juiste beelden die je zoekt via Google, YouTube of zelfs Vimeo? Echte mooie videos zijn schaars en online moeilijk te vinden. Op Griekenland.tv vind je per vakantiebestemming een selectie van fraaie films in HD kwaliteit en bovendien niet te lang. De meeste video’s zijn twee a drie minuten en met de HD kwaliteit kun je ze bekijken op elk formaat scherm. Dus niet alleen goed te zien op je smartphone en tablet, maar ook op je televisie.

Zo kom je alvast in de vakantiestemming

Zakynthos video's op Griekenland.tv

De mooiste Zakynthos videos op Griekenland.tv

Naar welk Grieks eiland wil je graag op vakantie? Soms een lastige keuze, maar met een goede video krijg je een perfect beeld van wat deze vakantiestemming jou te bieden heeft.

Voor Zakynthos vind je zowel een echt fraaie en leuke vakantievideo in HD, maar ook een korte film van base jumpen boven Navagio beach. Je weet niet wat je ziet en je moet het maar durven. Extreme video met mooie beelden van shipwreck beach. Je vraagt je eigenlijk direct af of je dit zelf wel durft.

Wat je vakantieplannen voor Griekenland ook zijn met deze filmpjes kom je alvast in de vakantiestemming.

Niet alleen de mooiste, maar ook opvallende videos

Interactieve kaart Griekenland videos

Interactieve kaart voor videos op Griekenland.tv

Zelfs videos opgenomen met een drone in Griekenland vind je op Griekenland.tv. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige luchtopnames van de kloosters van Meteora en het Griekse eiland Kos. Bovendien veel filmpjes met “time lapse” voor een stabiele opname van bijvoorbeeld een zonsopkomst of zonsondergang in Griekenland. Niet alleen de mooiste, maar ook opvallende videos opgenomen in Griekenland vind je op de site terug. Wat dacht je van een filmpje van de eerste piloot die door het Kanaal van Korinthe vliegt?

Regelmatig worden er nieuwe video’s toegevoegd en als je zelf een goed tip hebt kun je deze via het contactformulier insturen. Tot slot is de interactieve kaart van Griekenland erg handig met alle video’s op Griekenland.tv. Klik op de video bij de vakantiebestemming die je zoekt.