Ross Holidays naar alle Ionische eilanden

4 oktober 2016 Bas Wanrooij
Alle Ionische eilanden vakantie

Ionische eilanden vakantie – Zakynthos

Ross Holidays is de eerste Nederlandse reisorganisatie die georganiseerde vakanties aanbiedt naar alle (bewoonde) Ionische eilanden. Deze groene eilandengroep ligt voor de westkust van Griekenland met Kythira als uitzondering in het zuiden. Nieuw in het aanbod van de Griekenlandspecialist voor 2017 is het eiland Zakynthos. Een veelzijdige vakantiebestemming met volop wandelmogelijkheden en unieke, kleinschalige accommodaties weg van het massatoerisme en dichtbij de locals.

Naar 7 Ionische eilanden op vakantie

De Ionische eilandengroep bestaat uit Corfu, Paxos, Lefkas, Kefalonia, Ithaki, Zakynthos en Kythira. Deze zeven eilanden geschikt om een vakantie op door te brengen. Ross Holidays is de eerste touroperator uit Nederland die al deze Griekse eilanden aanbiedt.

Corfu, Kefalonia, Zakynthos en Kythira hebben eigen vliegvelden en rechtstreekse verbindingen vanaf Schiphol Amsterdam van april tot en met oktober. Lefkas maakt gebruikt van de luchthaven bij Preveza op het vasteland, maar is met een landtong hiermee verbonden. Voor Paxos vlieg je op Corfu en vervolg je je reis met de veerboot. Voor een vakantie naar Ithaki vlieg je op Kefalonia en vaar je over vanaf de havenplaats Sami.

In 2017 vakantie naar Zakynthos

Zakynthos is de nieuwe bestemming in 2017 van Ross Holidays. Op het schiereiland Vassilikos, in het zuidoosten van Zakynthos, liggen de meeste accommodaties die worden aangeboden. De omgeving is groen en natuurlijk met prachtige zandstranden als Dafni en een ruime keuze aan tavernes. Wandelmogelijkheden zijn er te over. Vrijstaande woningen zoals Dopia en Sykia, of liever een boerderij die omgebouwd is tot vakantiewoningen, of een studio met een gezamenlijk zwembad? De keuze is aan jou.