Hotels in Griekenland bij beste ter wereld

21 januari 2016 Bas Wanrooij
Hotels in Griekenland in top 25 van TripAdvisor beste hotels ter wereld

Top 25 beste hotels ter wereld – Griekenland Afitos

In de Travelers’ Choice Awards 2016 voor hotels van Tripadvisor worden meerdere Griekse hotels genoemd en geroemd. En in verschillende categorieën. In het lijstje van de top 25 hotels ter wereld is het Achtis Hotel in Afitos op Kassandra in Chalkidiki op de vijfde plaats geëindigd.

En mag zich het beste hotel in Griekenland noemen volgens bezoekers van TripAdvisor. Weer eens wat anders dan een luxe resort op Santorini of Mykonos die die Griekse lijst aanvoert.

Twee Griekse hotels bij beste 25 ter wereld

In de top 25 van beste hotels ter wereld is nog een Griekse notering terug te vinden. Op plaats twaalf  staat het gerenommeerde Canaves Oia Hotel op Santorini. Mooi om te zien dat er in deze top 25 twee Griekse hotels zijn terug te vinden. In deze algemene lijst van beste hotels ter wereld was vorig jaar geen plaats voor een hotel uit Griekenland.

In de rubriek van 25 beste kleine hotels ter wereld zijn ook Griekse accommodaties terug te vinden. Op plaats negen staat het Spirits of the Knights Boutique Hotel in Rhodos-stad en op de veertiende plaats Enigma Apartments & Suites in Fira op Santorini.

Twee Griekse hotels bij 25 beste voordelige hotels ter wereld

Ook in de categorie voordelig scoorden de Griekse hotels. In de top 25 van beste voordelige hotels ter wereld vinden we Lithos by Spiris & Flora in Agios Ioannis op Mykonos op de vijfde plaats terug. Op de 11e plaats ook het Chez Sophie Rooms & Suites in Kamari op Santorini.

Bij de beste 25 luxe hotels ter wereld is alleen het Lindos Blu op Rhodos genoemd. Het luxe resorts staat op de 19e plaats in deze prestigieuze lijst samengesteld door bezoekers van de internationale beoordelingenwebsite. In het lijstje van de 25 hotels met de beste service staat Astra Suites in Imerovigli op Santorini dit jaar op de negende plaats en Anastasis Apartments, ook in Imerovigli, op plaats 24.