Winnaar reis Athene

4 juni 2015 Bas Wanrooij

Winnaar reis Athene Griekenland.netEen reis naar Athene winnen kun je niet elke dag. Honderden enthousiaste inzendingen kregen we binnen via de campagne van afgelopen weken op Griekenland.net. Zoveel motivaties om naar Athene te gaan. Je maakte kans op een korte vliegvakantie naar de hoofdstad Athene.

Vliegen met Transavia vanaf Amsterdam en verblijf in het luxe Nafsika Hotel van Coco-Mat. Tja, dat is een reis om van te dromen.

Wat zou jij gaan doen in Athene?

Op de vraag “Wat zou jij gaan doen in Athene als je deze reis wint?” kregen we creatieve en heel veel positieve reacties. Natuurlijk de Akropolis bezoeken, rondstruinen over Plaka, lekker eten en cultuur snuiven. Maar ook een stadstour op de fiets, winkelen, wandelen door het stadspark en genieten van de zonsondergang van Lycabettus hill werden regelmatig genoemd. Zelfs een eigen video op YouTube is ingestuurd. De winnaar hebben de drie juryleden unaniem gekozen uit een eerder gemaakte top 20. Creativiteit in dichtvorm, prachtige pleidooien en soms ook een enkele pakkende zin. Niet gemakkelijk, maar wel een heel leuk werkje.

Winnaar reis naar Athene

Annet van den Berg uit Ede is de gelukkige winnares en gaat genieten van een reis naar Athene. Haar motivatie: “Funky Gourmet om de culinaire symbiose van trendy en klassiek. En een rembétika-taverne om zijn prachtige volksmuziek. Als voorafje van een tongstrelend en muzikaal avontuur omarm ik de top 10 van Athene met zijn prachtige cultuur. Van Akropolis tot de oude Agora en van het Olympisch stadion tot Pláka. Dát is wat ik graag een paar dagen onderga!”. Alvast heel veel plezier.