Win een reis naar Athene

Win een reis naar AtheneWin een reis naar Athene. Je vliegt met Transavia binnen drie uur vanaf Amsterdam of Eindhoven naar de Griekse hoofdstad en verblijft twee nachten in het nieuwe luxe Electra Metropolis Athens Hotel. Het hotel is recent vernieuwd en vanaf de roof garden op de 10e verdieping met zwembad heb je een spectaculair uitzicht op de Akropolis en de wijken Plaka en Anafiotika.

Win een reis naar de Griekse veelzijdige hoofdstad Athene

Ontdek het veelzijdige Athene op je eigen manier. Bezoek de Akropolis, het Syntagma plein, de tempel van Zeus en wandel door de wijken Plaka, Monastiraki en Anafiotika in het oude centrum van de Griekse hoofdstad. Genieten van het uitzicht in één van de trendy bars met roofgarden en ’s avonds van de authentieke Griekse keuken. Het kan allemaal!

Wandelend kom je een heel eind in het centrum van Athene en anders zijn de bus en metro een aanvulling of alternatief. Geheel op zijn Nederlands is de Griekse hoofdstad ook op de fiets te ontdekken en zelfs met een ervaren (Nederlandse) gids. We zien je foto’s van Athene graag tegemoet en als reporter krijgt je eigen reisverslag een mooie plaats op onze website.

Wat kun je winnen?

Win een reis naar Athene in het Electra Metrpolis Athens hotel

Athene – Electra Metropolis Athens Hotel

Je kunt een vliegreis met twee overnachtingen voor twee personen winnen naar Athene. De prijs bestaat uit twee vliegtickets (retour) van Schiphol of Eindhoven naar Athene met Transavia en verblijf voor twee nachten in een double classic room, inclusief ontbijt, in het Electra Metropolis Athens Hotel voor twee personen.

Het luxe hotel is eenvoudig te bereiken vanaf de luchthaven van Athene met de metro en ligt in het oude centrum van Athene op loopafstand van de gezellige Plaka en de vele archeologische bezienswaardigheden. Ook de grote winkelstraten als Ermou Street liggen in de directe omgeving.

Transavia vliegt 8x per week vanaf Amsterdam Schiphol op de internationale luchthaven van Athene. Ook vanaf Eindhoven Airport wordt 4x per week naar deze metropool gevlogen.

Hoe kun je de reis naar Athene winnen?

Win een reis naar Athene vliegtuig Transavia

Reis naar Athene – vliegtuig Transavia in Griekenland

We zijn benieuwd wat jij wilt gaan doen en gaan ontdekken tijdens een verblijf in de Griekse hoofdstad. Beantwoord voor 17 april 2017 de vraag “Wat zou jij gaan doen in Athene als je deze reis wint?”, zo origineel mogelijk, en wie weet win jij straks met je vriend of vriendin die vakantie naar Griekenland.

Je kunt per persoon één keer deelnemen, dus deel deze actie zoveel mogelijk met al je vrienden en familie via Facebook en andere sociale media. Iedereen heel veel succes en we kijken uit naar jullie creatieve inzendingen.

Deze actie is verlopen. Binnenkort weer een nieuwe Griekenland-wedstrijd.

Deelnemersvoorwaarden: de winnaar wordt door een jury (medewerker Griekenland.net, Electra Metropolis Hotel Athene en Transavia) gekozen uit alle inzendingen en krijgt automatisch bericht per e-mail. Deelnemen kan tot en met 16 april 2017. Alleen inwoners van Nederland en België mogen deelnemen en deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Je dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument (identiteitskaart of paspoort) om naar Griekenland te mogen reizen. Vertrekdatum minimaal 6 weken in de toekomst na het boeken/aanvragen van de vliegtickets en schoolvakanties zijn uitgesloten als mede de periode van 8 juli tot en met 27 augustus. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

**De Griekenland nieuwsbrief is voor Griekenlandliefhebbers en wordt wekelijks of twee-wekelijks verzonden. Na aanmelding krijg je op het opgegeven e-mailadres een bevestiging die je moet accorderen om je gratis lidmaatschap te bevestigen.