Costa Navarino bij beste golf resorts ter wereld

28 september 2018 Bas Wanrooij

Costa Navarino bij beste golf resorts ter wereldCosta Navarino in de streek Messinia op de Peloponnesos is niet alleen het beste golf resort van Griekenland, maar behoort ook tot de beste golf resorts ter wereld. In de zomer van 2018 kwam de luxe vakantiebestemming nog in het nieuws, doordat voetballer Cristiano Ronaldo hier zijn vakantie heeft doorgebracht. Hij gaf na zijn verblijf het personeel van het resort een grote fooi als blijk van waardering. Volgens Golfscape behoort Costa Navarino tot de beste 18 golf resorts ter wereld. In 2018 staat deze tevens duurzame vakantiebestemming op de twaalfde plaats.

Costa Navarino: van twee naar vier golfbanen

Het gebied heeft twee golfbanen: The Dunes Course (18 holes) en The Bay Course. Momenteel is men bezig met uitbreiding van de golfmogelijkheden in de omgeving door de aanleg van twee nieuwe golfterreinen in Navarino Hills. Er is meer vraag naar golfreizen in Griekenland. Je kunt een golfvakantie in Costa Navarino combineren met een strandvakantie. Bezoek het strand Voidokilia beach en maak een dagtocht naar het oude Olympia.

In de omgeving van de golfterreinen van Costa Navarino vind je vooral luxe accommodaties. De stranden zijn hier prachtig en je bent met een huurauto zo in Kalamata of bijvoorbeeld Pylos on Methoni.